Hogyan tudsz önmagadként létezni?
2020. augusztus 13. írta: NincsicsKriszti

Hogyan tudsz önmagadként létezni?

Hogyan tudjunk úgy élni az életünket, hogy nem másoknak akarunk megfelelni, és ne mások elvárásai szerint cselekedjünk?

Ez a világ nem igazán kedveli, ha egyedi vagy .... nem szereti, ha tudatos vagy...., egészen egyszerűen azért, mert így nem vagy irányítható, vagyis, ha úgy éled az életed, ahogy az neked tényleg működik, akkor nem fogsz bólogatni mindenre, és nem gyártasz feleslegesen problémákat . 

 

Az, hogy az a fajta élet megjelenjen, amire te vágysz , ami a te valóságod, a te önmagadért választott dolgok legyenek meg benne, ahhoz elengedhetetlen, hogy abból a térből működj, ahol önmagad lehetsz, ahol számodra minden komfortos.

 

Ez a tér abszolút létezik, viszont a feltételek is megvannak hozzá!

 

Ez a tér, mindenki számra adott, viszont csak kevesen választják. Mi ennek az oka? Egészen egyszerűen csak annyi, hogy bátorság kell hozzá, és elég őrültnek  kell lenned ahhoz, hogy ne ragaszkodj ennek a valóságnak a problémáihoz. 

Nézzünk rá egy picit arra, hogy te vajon mennyire nehezíted meg az életedet? 

Vajon hányszor fogadtad már meg,- még ha nem is tudatosan-hogy  úgy éled az életed, mint mindenki más, mert, ha nem ezt csinálod ,akkor azonnal megkapod az ,, álomvilágban él” vagy a ,, bolond” jelzőket ( mivel, hogy te  nem generálsz magadnak akadályokat, amik így  nem is tartanak korlátok között  úgy, mint másokat . )

Az emberek többsége bevette, hogy az élet nehéz, mindenért nehezen meg kell küzdeni, a mindennapok tele vannak akadalyokkal. Az ő valóságuk ez! Ez az, ami abszolút ,, normális” nekik! De neked mi a ,, normális”? Mi fér bele a te valóságodba? Milyen a te realitásod?

 

Amikor valaki más valóságához igazodsz, és minden energiádat abba teszed bele, hogy megfelelj az Ő elvárásainak…, akkor abban a pillanatban átadtad az irányítást. Ő kontrollál téged, te pedig azt teszed, amit az ő valósága ,, normálisnak” tart!

 

Mi lenne, ha  figyelnél a te valóságodra? Mi lenne, ha elkezdenél hinni magadban?

Ha most azt kérdeznéd, hogy hogyan, akkor azt is elárulom! Egyszerűen csak kezd azzal ,hogy bízol abban, amit tudsz és nem abban, amit mások valóságosnak mutatnak neked.

Ehhez nincs szükséged semmire. Az, hogy mit választasz, az csak rajtad múlik.

 

A belső vezérlő zárt csoportban találsz eszközöket arra, hogy hogyan is tudod ezt könnyedén megvalósítani!?

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsicskriszti.blog.hu/api/trackback/id/tr3316008284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása